We moeten het samen doen !

COVID-19 Maatregelen:

Bij de voordeur is aangegeven dat er maximaal 1 klant er tegelijk binnen mag zijn om voldoen afstand te kunnen garanderen. Staat er 1 klant in de receptie? Wacht dan even in uw auto. We helpen u zo snel mogelijk verder. Kom alleen en maak er geen gezinsuitje van.

Wij vragen onze klanten de auto bij voorkeur te komen brengen en halen, omdat wachten in onze receptie niet meer mogelijk is. Zodra de auto klaar is, nemen wij direct contact op.

Onze fysieke showroom is gesloten. Wel kunt 24/7 online een kijkje nemen in onze showroom.
Helaas is het niet mogelijk om een proefrit bij ons autobedrijf te laten plaatsvinden. Maar wij komen, binnen een straal van 15 km, graag naar u toe voor een proefrit aan huis met de door u gewenste auto. De auto wordt voor en na afloop van uw proefrit grondig gedesinfecteerd. U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt. Wij komen met de betreffende auto bij u langs en na een korte uitleg over de auto kunt u heerlijk op het gemak een proefrit maken. Ondertussen kunnen we een eventuele inruilauto taxeren. Auto gekocht? Wij komen graag bij u langs om de auto, volledig gedesinfecteerd, aan u af te leveren.

Bedankt voor uw begrip
Team Autobedrijf van der Wereld